En god start for tennis og padel

Hvordan kommer jeg i gang med at spille tennis i STK?
 
Afhængigt af din alder, dine forudsætninger og dine ønsker er der flere måder at komme i gang på. Hvis du er bare det mindste i tvivl, så kontakt en af de personer der henvises til på siderne, eller gå til menupunktet og find kontaktoplysninger på et af bestyrelsesmedlemmerne. Ring op, så vil vi forsøge at hjælpe dig videre.
 
Tjek nogle af de andre hovedgrupper på siden, hvor du forhåbentligt kan finde dig selv. Se også hvordan du skal oprette profil, betale kontingent osv. Alle i klubben skal være medlem og have betalt kontingent. (Eneste undtagelse er spillere fra andre klubber, som om vinteren bruger STKs hal. De skal betale "Vinterkontingent" i lighed med STKs egne spillere, men behøver ikke et egentligt medlemskab af STK).
Nedenfor beskriver vi flere muligheder for hvordan du kan komme godt i gang. Hvis du beslutter dig for at blive medlem, enten lige nu og her, eller efter en prøvetime/voksenintroduktion skal du begynde med at oprette en profil. Se hvordan du gør allernederst her på siden.  Indmeldelse i STK koster for voksne i øjeblikket 1050,- kr i sommerkontingent og 500,- kr. i vinterkontingent.

 

1. Spil med egen makker

Mange nye starter sammen med en makker og vil gerne bare kunne booke en bane og selv gå i gang. Specielt dem der har spillet tidligere. Se evt. punktet "Ny i STK". Ønsker du at spille om sommeren betaler du sommerkontingent her på siden, start med at oprette en profil. Herefter kan du frit booke baner.
Starter du om vinteren betaler du vinterkontingent. Herefter kan du frit booke, dog koster det pr. time. 
 
Hvis du starter om vinteren, så læs videre under menupunktet "Booking"/"Hallen indendørstider". Kontakt gerne Jens Herborg - tlf. 40 36 01 45 eller e-mail jensherborg@gmail.com
 

2. Voksenintroduktion

Kontakt Lars Duggen - tlf. 22 27 44 22 eller e-mail lars.duggen.scholar@gmail.com
 

3. Voksenbegyndertræning

Her startes med grundslag, med et mere langsigtet forløb, hvor man kan kombinere træning med spil på anlægget. Træningsholdene er typisk en time eller halvanden pr. uge. hele vinteren med efterårsferie, juleferie og påskeferie som pause. Efter nærmere aftale med træneren kan I evt. spille uden træner i ferien på jeres normale træningstidspunkt. Mulige hold, priser og tider ser du under menupunktet "Træning".
Kontakt Lars Duggen - tlf. 22 27 44 22 eller e-mail lars.duggen.scholar@gmail.com
 

4. Voksentræning

Her går vi mere i dybden med de forskellige slag, og der kommer også slag til som stopbolde, lobs, smash, flugtninger mm.

Træningsholdene er typisk en time eller halvanden pr. uge. vinteren med efterårsferie, juleferie og påskeferie som pause. Efter nærmere aftale med træneren kan I evt. spille uden træner i ferien på jeres normale træningstidspunkt. Mulige hold, priser og tider ser du under menupunktet "Træning".

Kontakt Lars Duggen - tlf. 22 27 44 22 eller e-mail lars.duggen.scholar@gmail.com
 

5. 60+

For alderen over 60 år, er der hver fredag formiddag kl. 9 - 11 spil hele sommeren eller vinteren. I begrænset omfang tilbydes gratis begyndertræning. Priser og tilmelding ses under "Træning".

Kontakt Jens Herborg - tlf. 40 36 01 45 eller e-mail jensherborg@gmail.com
 

6. Individuelle lektioner

Klubben har en række  kompetente trænere, som man kan købe instruktionstimer hos. Måske du/I bare vil starte selv og lave jeres helt eget forløb. Så skal du/I kontakte en af trænerne direkte og selv lave aftaler. Trænerne finder du under menupunktet "Instruktører".
Padel info